- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Na ez egy nagyon jó kérdés. anno én körbejártam a témát mert egyetemen sose tudtam ebédelni ( annyi honvédtisztjelölt van a kantinban h sose tudtam időben, nyugiban enni úgy hogy még órákra is visszaérjek ) és olvastam egy cikket ahol egy híres neves személyi edző azt követi és tartatja be a tanítványaival hogy 4-5ször esznek egy nap. reggeli jó sok. majd meló stb. edzés. és edzés után 3-4 óra alatt annyit amennyit tudnak. és tudományos cikkekkel támasztotta alá h ez milyen fasza. a gyomrod meg 2 hét után hozzászokik egy ilyenhez.
nekem 3 hét kellet h kibirjam reggelitől délután 3-4ig szendvics nélkül. de bevált a dolog. súly az max izom megy fel rám.ha megtaláltam a cikket belinkelem.
de lehet h Wa2x_ tanult dietetikát és majd jól lehord h faszságot beszélek. anno én azt tanultam h 2 étkezés között kell hagyni kb 3órát h felszívodjon a kaja stb stb. és nem szabad közben enni. de a cikk ezt megcáfolja. csak találnám meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Mobil flották
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged