-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
brownus #15604 üzenetére
Túl sok kérdés egyszerre :D
A só nem elírás. Fontos tudni, hogy ketogén mellett volt ez. Szénhidrát alapon a só jobban megkötődik, nem kell annyi és ha hiany van, akkor gyorsabban rendeződhet.
Nekem pár hétig elég volt sok sót meginni, később volt, hogy megemelte a vérnyomásom, azóta csak ritkán iszok pluszba.Még a hosszan érlelt kemény sajtokat érdemes állítólag.
Vegaként talán a nyers tojássárgája ami jó nyersen a nyers és fermentált tejtermékek mellett.
Nyers tejet nem forraltam, attól "elromlik". Ismerek olyat, aki a tej több komponensére érzékeny, a nyers tej mégsem okoz neki gondot. Igen, valami tanyasi tejet érdemes, az ipari nem az igazi.Mostanában amúgy a nyerstejet, sok tejszínt elhagytam vagy visszavettem, mert "telítődtem", a nyers hús is hasonló sorsra jutott (sültből többet tudok megenni, több kalória). A low carb high fatről visszatértem szénhidrát alapúra. Most eszek kenyeret, tésztát is, ha olyan van.
Most a tömegnövelés a cél, szóval inkább eszek kevésbé egészségeset is, csak hogy tudjak többet enni. Mert minek szigorúnak lenni, ha nem zsírosodok el kb semmitől?185 cm magasan sok év utám végre sikerült átlépni a 70 kg-ot stabilan, erre nem lebetegedtem? Még nem mértem, de tuti visszafogytam a francba.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cyberpunk 2077
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amatőr csillagászat
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI FPV Remote Controller 2
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest