- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinghis33
csendes tag
Uhhh... nah akkor kezdjünk neki, mert nekem már izzik a szürkeállományom ettől
. Nos... sikeresen beszereztem a Fedora 8-ast hurrá-hurrás... Nah de... Épp ezzel kapcsolatban kéne segítség. Mint ahogy leírtam X-micro WLAN 11g PCI adapterem van a gépben... és valahogy az istennek sem aka rajta bejönni a net... pedig nagy szükségem lenne rá. Mondjuk van egy Bizonyos NDISswrapper nevű program... mely felkeltette a figyelmemet... de attról még igen-igen szívesn várok, más megoldásokat is... ha van. Mellékesen az IP cím automatikus, és a DNS is auto. Szóval jólesne egy kis hint, avagy help. Tudom szégyen meg lég nagy fába vágtam a fejszémet... de eléggé kezdő Linux-os vagyok ^^'
. Előre is köszönöm a segítséget ( ha adsz )
.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nos... sikeresen beszereztem a Fedora 8-ast hurrá-hurrás... Nah de... Épp ezzel kapcsolatban kéne segítség. Mint ahogy leírtam X-micro WLAN 11g PCI adapterem van a gépben... és valahogy az istennek sem aka rajta bejönni a net... pedig nagy szükségem lenne rá. Mondjuk van egy Bizonyos NDISswrapper nevű program... mely felkeltette a figyelmemet... de attról még igen-igen szívesn várok, más megoldásokat is... ha van. Mellékesen az IP cím automatikus, és a DNS is auto. Szóval jólesne egy kis hint, avagy help. Tudom szégyen meg lég nagy fába vágtam a fejszémet... de eléggé kezdő Linux-os vagyok ^^'
. Előre is köszönöm a segítséget ( ha adsz )
.