- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
gery2123
üzenetére
Megvan köszi! DPI-t is tudok állítani valahonnan? Nagyon kicsik a betűk... :S
Driverekkel is szopok, nvidia proprietary-t kellene felszórni, mert a nouveau-val hajlamos lefagyni. Találtam tutorial-t hozzá, blacklist-re kell tenni a nou-t, aztán telepíteni a másikat, de hónapokkal ezelőtti leírás, úgyhogy lehet, hogy közben már változott a dolog. Írtak olyat is múlt hónapban, hogy az új gnome nem támogatja az nvidia drivereket, mert azok régiek, és vár a ?.18-as verzióig az nvidia, viszont közben már kijött a ?.18-as verzió dec 7-8 körül, úgyhogy elvileg már jónak kell lennie az nvidia drivernek is. 3.40.x kellene nekem, de egyelőre nem tettem fel. Megszoktam már az ubuntus driver managert, hogy két kattintás a driver telepítés, nem nekem való ilyen szempontból a parancssor. Nem tudom miért nem lehet erre egy GUI-s alkalmazást összerakni...
A másik, ami nem működik, az a gnome shell extensions telepítése a weblapról. Kiírja, hogy install, de nem telepíti hiába kattintok rá. Futtattam firefox-ot sudo-val, hátha úgy megy, de akkor meg ki se teszi az on/off toggle-t. Ami külön érdekes, hogy valahogy sokadszori próbálkozásra így is felment az egyik extension.
@ Lenry : Oké, akkor cserélem, nem halok bele, ha évente rá kell szánnom egy napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tesla topik
- Horgász topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest