Hirdetés
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
csendes
üzenetére
A végén csak sikerült frissíteni Fedora 23-ra
. Sikeresen beleütköztem ebbe a bug-ba: [link]. Ha valaki dnf system-upgrade download --releasever=23 paranccsal akar váltani, véletlenül se használja a --distro-sync opciót. Ha mégis megteszi, akkor a dnf system-upgrade reboot után újraindított rendszer megpróbálja törölni az éppen futó kernel-t is, ezért el sem indul a frissítés, csak néhány másodperc után újraindul. Ezt eljátszottam háromszor, amíg megtaláltam a fenti bug-ot. 
Amikor már fent van az új rendszer az új kernellel, akkor már működik a distro-sync is. Még arra érdemes figyelni, hogy a dnf autoremove által felajánlott csomagok közül mindegyik olyan volt, amit nem célszerű törölni, tehát csak megnézni érdemes, elfogadni nem.
Egyébként hihetetlen nagy újdonságok vannak, például új háttérkép. habár az is kék, mint az előző. Nekem az ilyen gnome mintás terítő helyett jobban bejöttek a régiek, mint a Verne, Goddard, Cambridge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Fejhallgatós találkozó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Sikeresen beleütköztem ebbe a bug-ba: