Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ragaszkodom a plazmához, sőt az egész kde felület nagyon idegen tőlem. Viszont ezt lehet legjobban, legszebben testre szabni. Én pedig imádom az OSX kinézetet.
(#5238) csendes
Addig nem jutottam el, hogy widgeteket telepítsek
Telepítés/újraindítás után, amíg vártam hogy lejöjjön a ~800 mega update, addig nézegettem a beállításokat. Meg az asztalról akartam eltüntetni a kukát és a saját mappát.Manjaro KDE VirtualBox-os próba letudva. Install, reboot, login és amikor kiírta hogy x db frissítés van hátra, azzal a lendülettel eltűnt a tálca

Pedig régen használtam manjaro-t (xfce), szerettem, csak az iszonyatos tearinggel nem tudtam megbírkózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Telepítés/újraindítás után, amíg vártam hogy lejöjjön a ~800 mega update, addig nézegettem a beállításokat. Meg az asztalról akartam eltüntetni a kukát és a saját mappát.