Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
Igen, updatelte rendesen, leszedte a korábbiakat. Már a 2.6.19 kernelt is felrakta. Nem tudom van -e értelme ennyit frissíteni, de amíg meg nem unom, csinálja. Ja és eddig még nem fagyott szerencsére, ki tudja mi lesz később.
Az eléggé tetszik hogy nem kell semmit keresgélni a neten, pl: yum install mplayer, letölti és fel is telepíti. (feltéve ha hiba nélkül megy a dolog) Meg az Nvidia vga drivere se akart felmenni, aztán az http://rpm.livna.org/fedora/6 lévő kmod-nvidia meg xorg-x11-drv-nvidia segített, de az is a csak yum segítségével.
Tudom linux nem játékra van , de akkor is akarok
. Az ET -t nem sikerült felrakni, ahogy olvasom FC6-nál sokaknak nem sikerült. egyébként a truecombat elite miatt akartam. FC3-nál nem volt semmi ilyen problem
Egyenlőre a powernow-k8 nem müxik, meg néha hanggal is van apró gond (majd oss -sel majd talán) Majd megoldódik, de nem életbe vágó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Az ET -t nem sikerült felrakni, ahogy olvasom FC6-nál sokaknak nem sikerült. egyébként a truecombat elite miatt akartam. FC3-nál nem volt semmi ilyen problem