Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
azt megoldottam, véletlenül virtualboxot mikor frissítettem az új kernel miatt, a guest addonokat is pipáltam... fasza. Letörölve minden király. Warzone 2100-el játszom, annak elég a nyílt driver, de jó lenne a zártat is felhegeszteni...
Általában tudom, hogy mivel kísérletezek... így a hiba oka is többnyire megvan rögtön, csak ez reggel nem jutott eszembe, de yum history elég volt.
azaz rhgb nálam is benne van, az mi az? Nálam szöveges grub van, de már tudom mit baszcsiztam el: korábban mindenkinek saját partícióján volt a grub, most meg SDA-ra raktam - erre ubis partíciót nem is látja.
ha csak yumexből legyakom a plymouth-ot az nem jó?Swap-ot akarom kikapcsolni, ha fstab-ból kiveszem, utána LiveCD-ről letakarítom a swap partíciót is... ez működne?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest