Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Vigyázz azért az zenbook-kal. Én decemberben gondolkodtam rajta, és akkor még voltak vele bajok. Egyébként jó kis gép, de én végül egy T-s lenovo-nál kötöttem ki, WIN7-tel. Vérzik a szívem, hogy ezt a "kiváló" OS-t kell használnom a munkám miatt. Épp lusta vagyok beletenni az SSD-met, de agyalok hogy megy fel dual bootban nekem is mellé vissza egy linux, mert az a windows egyszerűen nem tudom kinek elég.
Csak egy kis rinya, i7, 8 giga ram kevés hogy egy 800 megás exe-t átnevezzek, mert a vírusirtó le akarja ellenőrizni, és megeszi a disk-et közben. Az a vírusirtó, ami lecsekkolta ezt a fájlt amikor letöltöttem. f2-re meg kifagy a fájlkezelő. Emellett úgy hogy konstans van 3 giga szabad memóriám, folyton swapel. Nincsenek asztalok. Viszont kezeli az optimus-t, jó a power managementje, és fut rajta a GT legends.
-
Vladi
nagyúr
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
link. Most így áll a dolog. Majd ha aktuális, akkor keress rá megint, hogy mi a helyzet. Akkor már fedora 17 kint lesz, hátha addig a mostani problémák is megoldódnak.
Jááá ez a gép elég hard!

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest