Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
rokefeller
üzenetére
oké, hogy a codec-ek azokban vannak, de nem kell hozzá a totem-gstreamer interface hogy a totem használni is tudja?
Közben kitermeltem +1 problémát. Feltettem a boinc klienst, de addig jut csak el, ogy megpróbál kapcsolódni a localhosthoz, és ezzel próbálkozik az idők végezetéig. (mintha nemtudná elindítani a klienst, és mivel az nem fut, nem is tud hozzákapcsolódni.)
Ha nem a GUI-t indítom (boincmgr) hanem a parancssoros klienst (boinc) Akkor induláskor ad egy hibaüzit:
20-Nov-2009 09:13:20 [---] Can't load library libcudartPersze lehet ez nem befolyásolja a működését, de biztosan nem akarná betölteni, ha nem lenne rá szüksége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs