Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok én még a linuxal csak ismerkedek
de a terminált aszt nem szeretem.A gondom pedig amik vannak amikor be kapcsolom a gépet elsőnek a fedora indul el de olyan gyorsan kell lenyomi az enter billentjük,hogy sokszor el kések hogyan tudnám meg növeli az időt amíg kiválaszthatóm melyik op. induljon el?2 amikor fel áll a rendszer mivel tudnám el érni,hogy automatikusan be kapcsolja a Num Lock billentyűt ne nekem keljen minden elinduláskor beélesitenem.3 miért van,hogy gondolt egyet a gép és nem engedi,hogy fel csatoljam a windows meghajtókat pedig a saját gépbe látom csak fel csatolni nem engedi?4 jól müködig a lejátszó progik csak a tv és a rádió proginak nem tudok hangot adni van valamilyen módszer amivel le elenörizhetem,hogy miért?5 a xp alatt firefoxot használok tudnám valahogy az ottani könyvjelzőt importálni a linux alatti firefox alá?Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a terminált aszt nem szeretem.A gondom pedig amik vannak amikor be kapcsolom a gépet elsőnek a fedora indul el de olyan gyorsan kell lenyomi az enter billentjük,hogy sokszor el kések hogyan tudnám meg növeli az időt amíg kiválaszthatóm melyik op. induljon el?2 amikor fel áll a rendszer mivel tudnám el érni,hogy automatikusan be kapcsolja a Num Lock billentyűt ne nekem keljen minden elinduláskor beélesitenem.3 miért van,hogy gondolt egyet a gép és nem engedi,hogy fel csatoljam a windows meghajtókat pedig a saját gépbe látom csak fel csatolni nem engedi?4 jól müködig a lejátszó progik csak a tv és a rádió proginak nem tudok hangot adni van valamilyen módszer amivel le elenörizhetem,hogy miért?5 a xp alatt firefoxot használok tudnám valahogy az ottani könyvjelzőt importálni a linux alatti firefox alá?Köszi