Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok én még a linuxal csak ismerkedek
de a terminált aszt nem szeretem.A gondom pedig amik vannak amikor be kapcsolom a gépet elsőnek a fedora indul el de olyan gyorsan kell lenyomi az enter billentjük,hogy sokszor el kések hogyan tudnám meg növeli az időt amíg kiválaszthatóm melyik op. induljon el?2 amikor fel áll a rendszer mivel tudnám el érni,hogy automatikusan be kapcsolja a Num Lock billentyűt ne nekem keljen minden elinduláskor beélesitenem.3 miért van,hogy gondolt egyet a gép és nem engedi,hogy fel csatoljam a windows meghajtókat pedig a saját gépbe látom csak fel csatolni nem engedi?4 jól müködig a lejátszó progik csak a tv és a rádió proginak nem tudok hangot adni van valamilyen módszer amivel le elenörizhetem,hogy miért?5 a xp alatt firefoxot használok tudnám valahogy az ottani könyvjelzőt importálni a linux alatti firefox alá?Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de a terminált aszt nem szeretem.A gondom pedig amik vannak amikor be kapcsolom a gépet elsőnek a fedora indul el de olyan gyorsan kell lenyomi az enter billentjük,hogy sokszor el kések hogyan tudnám meg növeli az időt amíg kiválaszthatóm melyik op. induljon el?2 amikor fel áll a rendszer mivel tudnám el érni,hogy automatikusan be kapcsolja a Num Lock billentyűt ne nekem keljen minden elinduláskor beélesitenem.3 miért van,hogy gondolt egyet a gép és nem engedi,hogy fel csatoljam a windows meghajtókat pedig a saját gépbe látom csak fel csatolni nem engedi?4 jól müködig a lejátszó progik csak a tv és a rádió proginak nem tudok hangot adni van valamilyen módszer amivel le elenörizhetem,hogy miért?5 a xp alatt firefoxot használok tudnám valahogy az ottani könyvjelzőt importálni a linux alatti firefox alá?Köszi