Hirdetés
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Akciókamerák
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
Működik a dolog, bár ennek ellenőrzéséhez le kellett töltenem a radeontop nevű kis progit. Ez csak annyit csinál, hogy megmutatja a kártya részegységeinek terhelését. És ott csodásan látni még azt is, amikor visszavált a kártya energiatakarékos üzembe. A trükk az, hogy az indító ikonon jobb gombot kell nyomni és akkor megjelenik a menüben az a pont, hogy indítás a dedikált videokártyával. A chrome-t elindítottam simán(HD4000) és így is, és a progi a HD-nél nem jelezett terhelést, a dedikáltnál meg ugráltak az értékek bármelyik youtube videónál, mint a parancsolat. Kipróbáltam a teszt progit is, és bár nem lehetett kiválasztani az amd kártyát a tesztnél, de amikor dedikálttal futtattam elkezdtek ugrálni az értékek. Persze diavetítés volt, de nem is az volt a cél. Úgyhogy jól működik a gyorsítás, csak úgy kell indítani.
Elégedett vagyok a Workstation-nel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest