- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
Működik a dolog, bár ennek ellenőrzéséhez le kellett töltenem a radeontop nevű kis progit. Ez csak annyit csinál, hogy megmutatja a kártya részegységeinek terhelését. És ott csodásan látni még azt is, amikor visszavált a kártya energiatakarékos üzembe. A trükk az, hogy az indító ikonon jobb gombot kell nyomni és akkor megjelenik a menüben az a pont, hogy indítás a dedikált videokártyával. A chrome-t elindítottam simán(HD4000) és így is, és a progi a HD-nél nem jelezett terhelést, a dedikáltnál meg ugráltak az értékek bármelyik youtube videónál, mint a parancsolat. Kipróbáltam a teszt progit is, és bár nem lehetett kiválasztani az amd kártyát a tesztnél, de amikor dedikálttal futtattam elkezdtek ugrálni az értékek. Persze diavetítés volt, de nem is az volt a cél. Úgyhogy jól működik a gyorsítás, csak úgy kell indítani.
Elégedett vagyok a Workstation-nel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest