Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
Letöltöttem a BaseMarkGpu, gondoltam kipróbálom, hogy mit bírnak a videokártyák a fedora32-s laptopban. Viszont nem tudom az AMD gpu-t kiálasztani a tesztprogiban. Nem értem, hogy miért nem látja az amd-t, hanem csak az intel prociban lévő gpu-t? Nem egy mai csirke a gép, nem is csúcsokat akarok döntögeni, hanem csak kiváncsiság hajt. A gép i5-3xxx+HD Graphics 4000 és mellette egy AMD HD 7670M.
Pontosan ezt írja:
lspci -k | grep -A 2 -i "VGA"
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 3rd Gen Core processor Graphics Controller (rev 09)
Subsystem: Dell Device 056a
Kernel driver in use: i915
--
01:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Thames [Radeon HD 7500M/7600M Series]
Subsystem: Dell Radeon HD 7670M
Kernel driver in use: radeonValamit kéne még telepítenem, hogy működjön az AMD is?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest