Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem akarok megszökni
Linuxon alatt lenne a virtualizálás, amíg nincs javítva a hiba/nem veszek új telefont. A telefonból akut is ki kell szednem a Micro SD kártya kiszedéséhez és nem valami szupergyors telefonom van. Vagy 5 perc a boot. Szerinted megéri üzleti laptopot venni amíg tanuló vagyok. A hordozhatóság nem a legfontosabb szempont.
Őszintén a Fedora-val való szimpatizálásom egyik oka, hogy hallottam, hogy a Fedora projekt alól kerülnek ki a Red Hat fejlesztők. És akkor már gondoltam egyszer csak el jutok arra a szintre ahol már akár a rendszerbe is komolyabban bele tudok nyúlni. Illetve tetszik az ötlet, hogy a lehető legtöbb dolog nyílt forráskódú. Azaz ha lesz valaha elég tudásom akár bele is tudok majd piszkálni anélkül, hogy tönkre vágjam az egész rendszert. Budapest bérlet sajnos nem érvényes olyan messzire
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Airsoft
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Trollok komolyan
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Crimson Desert
- sziku69: Szólánc.
- World of Tanks - MMO
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Linuxon alatt lenne a virtualizálás, amíg nincs javítva a hiba/nem veszek új telefont. A telefonból akut is ki kell szednem a Micro SD kártya kiszedéséhez és nem valami szupergyors telefonom van. Vagy 5 perc a boot. Szerinted megéri üzleti laptopot venni amíg tanuló vagyok. A hordozhatóság nem a legfontosabb szempont.