- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem akarok megszökni
Linuxon alatt lenne a virtualizálás, amíg nincs javítva a hiba/nem veszek új telefont. A telefonból akut is ki kell szednem a Micro SD kártya kiszedéséhez és nem valami szupergyors telefonom van. Vagy 5 perc a boot. Szerinted megéri üzleti laptopot venni amíg tanuló vagyok. A hordozhatóság nem a legfontosabb szempont.
Őszintén a Fedora-val való szimpatizálásom egyik oka, hogy hallottam, hogy a Fedora projekt alól kerülnek ki a Red Hat fejlesztők. És akkor már gondoltam egyszer csak el jutok arra a szintre ahol már akár a rendszerbe is komolyabban bele tudok nyúlni. Illetve tetszik az ötlet, hogy a lehető legtöbb dolog nyílt forráskódú. Azaz ha lesz valaha elég tudásom akár bele is tudok majd piszkálni anélkül, hogy tönkre vágjam az egész rendszert. Budapest bérlet sajnos nem érvényes olyan messzire
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- AutoCAD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Linuxon alatt lenne a virtualizálás, amíg nincs javítva a hiba/nem veszek új telefont. A telefonból akut is ki kell szednem a Micro SD kártya kiszedéséhez és nem valami szupergyors telefonom van. Vagy 5 perc a boot. Szerinted megéri üzleti laptopot venni amíg tanuló vagyok. A hordozhatóság nem a legfontosabb szempont.