- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Olyan, mintha megállt volna az idő.
Én azt szeretem.
Egyébként meg ha a repón kívüli cucc kell, akkor megizzaszt. Az tényleg valóság, hogy szűkebb a csomagkínálat. Még epel és nux tárolóval is simán beleszaladsz, hogy xy program kellene, de alig vagy egyáltalán nem tudod feltenni. Fedorán ilyen nincs, gyakorlatilag a komplett floss világ beszerezhető fedorán meg ubuntun.
Viszont az egyszerűbb és jól összerakott programokat könnyű lefordítani rá.
Én a gnome-commandert, nomacs-ot tettem fel forrásból. Deadbeef az van portable és tök jól működik, meg még a dia nevű nemtommilyen program volt amit forgatni kellett.Driver gondom nem nagyon van, csak ritkán találkozunk a topikban ilyennel. Vagy elrepóból lehet drivert vadászni, vagy ugyanonnan friss kernelt - ami egyébként érezhetően instabilabb - vagy ha open a modul, azt könnyű forgatni. És nem is kell újrafordítani kernel frissítéskor, ez nagy előny!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én azt szeretem.