Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Biztosan én nem vágom a poént kezdő Fedora-használóként, kifejted?
Szerintem leírtam: hardveres hangerőszabályozó gombok, meg OSD főleg. TLP-t, tp-smapi-t nyilván be tudok lőni majd, nem is ezzel van gond. Kicsit fura nekem, hogy a jóval régebbi kernelre épülő CentOS 7 egy újabb Thinkpad-en (X201) anno bármilyen állítgatás nélkül kezelte a hangerőszabályozó gombokat, meg volt OSD is némításra, hangerő- és fényerőállításra is alapból, míg az újabb Fedora 23 egy régebbi Thinkpad-en (R52) ezt nem tudja magától.
Ja igen, XFCE-vel és Mate-vel néztem. A konfig: Pentium M 2,13 GHz (2. generációs, van PAE), 2 GB RAM, 40 GB IDE vinyó (ehelyett lesz 32 GB SSD), Atheros AR5416 mini PCI wifi, Intel GMA 900 videóvezérlő + 1400*1050 felbontású kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest