Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LvK
csendes tag
Amúgy most van megint egy kisebb probléma, ez nem tudom, hogy másnak volt-e már. Próbálom használni az Azureust torrentelésre, de sehogysem akar tölteni vele. Router mögött vagyok, a port forwarding meg van oldva, meg a firestarterrel is megnyitottam a portot, szóval mennie kellene, ennek ellenére nem tölt vele. A rendes Bittorrent progi meg húzza rendesen a fájlokat, majdnem végig max sebességgel. Hallottam valami olyasmit, hogy a a fedorában van vmi gond a javával, de sajna nem vagyok ebben biztos. Azt tudom, hogy az azureus java alapú, tehát lehet, hogy ez lehet a gond, de nem tudom, hogy ezt hogy lehetne megjavítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest