- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Hisense LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valami baja van a tápomnak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Egyébként tényleg, nem tautológia, de valószínűleg a Fedora felhasználók nem ma kezdték. Bár én ellenpélda vagyok (na mondjuk nem vagyok "pro") ... De például használom az ROS rendszert, ami csak Ubuntu-ra csomagolt, és legfeljebb Debian-on érdemes nekiállni fordítani. Bár ott sem igazán, mert feltétel az unstable repository engedélyezése, ami meg khm... Egyébként meg ad hoc kellett megoldanom a problémát, mert a kettő szoftver együtt nem tudott fenn lenni (ROS Hydro és Octave 3.8, ha valakinek kellene info, írjon). Szerencsére az ütköző csomagok közül - úgy tűnik - nem minden futáshoz szükséges függősége az octave-nak (egy kettőért rinyált rögtön konzol módban, hogy nem találja, de azokkal nem volt baj), így vissza tudtam rakni a fő metacsomagját a másiknak. Aztán az úgy tűnikből meglátjuk mi lesz. Egyelőre működik mindkettő, aztán lehet működés közben majd elszáll az Octave... Egyelőre hibátlanul megy. Vagy talán kiderül, hogy van pár feleslegesen beírt dependency, ami kollégám szerint nem is olyan ritka eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest