Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, F-eket nyomogattam, de nem volt jó.
Viszont a 3-al jó lett, a másik sorba kellett írni. Reinstall grub, új config file, restart, ugyan az -de már van animált Fedora logo
restart, terminál, Kmod cuccok remove, grub újratelepít, öröm, boldogság... lenne.
Nálam ugye van W7 64 bit, Fedora, és most Comice OS, ez lett utoljára felrakva. Fedora frissítéskor nem frissíti a grubot, de Ubuntu és "klónjai" Grub customizerrel megtalálják -bár ezek szerint az indítási paraméterekkel nem tudnak mit kezdeni... faßa.
Erre a Fedorából újratelepített Grub2 azt írja: sda7 partíción linux, ubuntu 11.10, makeconfig nem támogatja, ennyi... wattafakk?
Nem para, van grub diszkem, sztem arról teszem fel, az sokszor jól jött. Lehet kellene egy /boot partíció? Mondjuk Fedora előtt nem találkoztam ilyennel.
Köszi a segítséget

...valakinél van működő zárt driver? Már szeretnék találkozni ilyennel, mert a "szomszédtopikbanírtákhogyvalakihallotaamikorbeszéltékhogymegy..." nem elég.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)