Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
nekem meg ezeregyes duron, 256 mega (avagy egynegyed giga) sd rammal
ahhoz kéest végülis nem megy rettenetesen, csak az xp cseppet gyorsabb (genny vagyok, az le van csutkázva, itt meg csilli a gnome) szal arra gondoltam még hátha ki lehet valamivel szipolyozni egy kis sebességet, de akkor nem fordítok kernelt, ha az nem nagyon használ. majd játszok a szolgáltatásokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ahhoz kéest végülis nem megy rettenetesen, csak az xp cseppet gyorsabb (genny vagyok, az le van csutkázva, itt meg csilli a gnome) szal arra gondoltam még hátha ki lehet valamivel szipolyozni egy kis sebességet, de akkor nem fordítok kernelt, ha az nem nagyon használ. majd játszok a szolgáltatásokkal