Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Boot.log-ban ez van:
Checking for module fglrx.ko: [ OK ]
Enabling the catalyst driver: Traceback (most recent call last):
File "/usr/sbin/catalyst-config-display", line 29, in <module>
import livnaConfigDisplay.ConfigDisplay
File "/usr/lib/python2.7/site-packages/livnaConfigDisplay/ConfigDisplay.py", line 29, in <module>
import xf86config
File "/usr/lib/python2.7/site-packages/xf86config.py", line 1, in <module>
import ixf86config
ImportError: /usr/lib/python2.7/site-packages/ixf86configmodule.so: undefined symbol: xstrtokenize
[FAILED]Kernelből a legfrisebb van fent. Sima kmod lett telepítve rá.
Mondjuk mióta a repo-ba beraktam az rpmfusion-t még nem frissítettem, gyors frissítem aztán kiderül, hogy segít-e rajta.Más: Mitől lehet, hogy ha rá van dugva a vga-ra a tv-out akkor csak villog a kép? Ha nincs akkor megfelelően megjelenik minden a monitoron?
Esetleg fedora alatt van lehetőség 100hz-en hajtani a monitort? Eddig még 1 distro alatt sem sikerült nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest