Hirdetés
- Projektor topic
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Acer notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Hát nem sok időm volt tesztelni, és csak a live-ot próbáltam ki.
Változás látszólag semmi. Desktop feature nem is nagyon van a listán, minden újabb, empathy-ban megy a metacontact kezelés, de szerintem elég bénán sikerült (ez mondjuk fedora független)
A riportolt suspend/resume bugom F12 óta nincs javítva, de még válaszra sem méltatták. Ok hogy acer laptop specifikus, de még a workaroundot is beleírtam a bugreportba, mégis ugyanolyan szar.
Új a wallpaper, kb ennyit láttam belőle. A liveUSB-s bugot, miszerint egyszercsak a persistent home valamilyen hibájából elhagyja a user configot, session-t, ez ugyanúgy él, úgyhogy kb 20 perc után reboot volt.
Sok újdonság nincs benne, ami szemmel is látható lenne, ment is a rinyálás blogokon ha jól láttam.
Viszont ha olyan stabil mint a 13, akkor alapvetően ez egy jó rendszer lesz, frissebb szoftverekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest