Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
csendes
üzenetére
Érdekes cikk, bár néhol marhaság, legalább már egy objektívabb elemzés.
Ha lefordítod végig szépen, feldobjuk a nevedben a sys-adminra. No?
Többször azért kritizál, mert a fedora az fedora. Igen ez ilyen powerusereknek való disztró. Igen sok esetben tesztízű a dolog.
Nem, nem lesz radikális irányváltás.
Egyébként apró lépésekben módosul, ahogy az EL is, csak ezek nem látványosak. Pl: alfa - rawhide leválasztás.Mondjuk lts ubuntut összehasonlítani aktuális fedórával övön aluli. Akkor fogjanak egy mostani 12 és azzal hasonlítsanak. Mert az amúgy el6 alap, tehát jóval stabilabb.
Egyébként érdemes megnézni, hogy fedora fórumokon - pl nálunk is - mivel szopnak a userek. Na azzal fognak az ubuntusok 05, 1 év múlva.

(#2160) rokefeller:
1. De abban igaza van, hogy alapismereteket megkövetel. Ettől egyébként jó tanuló disztró, tehát kezdőknek való. Kicsi uhuzgatás után én is ezzel kezdtem.

2. jah, kde-t én is leszarom.
Még valami: ettől, hogy valakinek bonyolult a multimédia fedórán, én falnak megyek. Ez az első bénázás amit kezdő elkövethet, innentől annyira azért nem hiteles az író.

Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként apró lépésekben módosul, ahogy az EL is, csak ezek nem látványosak. Pl: alfa - rawhide leválasztás.