Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
azért szerintem ennél több kell, hogy elijesszen. az eddig olvasottak alapján sokkal megrázóbb élmény volt annó a vistáról váltás, amikor 3 estén át próbáltam hangot és egyéb hasznos perifériákat életre kelteni a kis genyó gibbon alatt. azóta azért sokat javult a helyzet. ubuntut már-már unalmas használni, ha nem valami szutyok konfigja van az embernek, mert "just works". ezért is fárasztom magam az alpha kiadásokkal néha

és amúgy 13 bétát szedtem le, de pssszt
majd megnézem egyelőre live-ban, mert most nincs hely hova feltenni (illetve nincs kedvem vinyót csavarozni a laptopban).majd meglátjuk a csomagkezelést. igzaából az apt-get esetében is inkább az alap dolgokra használom, de néha kényelmesebb beírni egy sort, mint tökölni a synaptic-ban a kattintgatással. viszont maga a csomagkezelő az alap. amíg nem csinálnak valami hasonlót win alá, addig biztos, hogy a közelébe sem megyek... apropó, jól néztem, hogy gentoo alá nincs ilyen értelmeben vett csomagkezelő, hanem amit telepítessz, azt forrásból forgatod? vagy én olvastam valamit félre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

majd megnézem egyelőre live-ban, mert most nincs hely hova feltenni (illetve nincs kedvem vinyót csavarozni a laptopban).