Hirdetés
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
a 20 sec boot szokott nekem is menni friss installal...majdnem üres nulla fragmentálódású vinyón, aztán kicsontozok egy csomó service-t, de felmegy virtualbox, libvirt, meg vmware, meg ezaz, teleszemetelődnek a home könyvtárak mindenféle konfigokkal, a gconf is telemocskolódik, megtelik a vinyó, össze vissza fragmentálódik a cucc, és eljutok oda hogy hogy full vinyópörgéssel 40-50 sec lesz, meg vagy 15 csak a gdm-től a desktopig.
Ezért szeretek suspendelni, és ezért idegesít hogy a 2.6.30-as kernelek óta nem megy a resume, reportoltam bugként, és b*szik bárki is válaszolni, vagy egyáltalán foglalkozni a dologgal.
Szerintem a jó megoldás nem a boot reszelés lenne hanem működő suspend/resume, meg fast user switching. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest