Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Intel GMA 3000, Gnome, friss telepítés. Compiz-hoz nem nyúltam, akkor metacity van alapból, nem? Nem WM váltáskor jön elő, hanem néhány perccel azután, hogy elindítom az oprendszert, teljesen véletlenszerűen, mindig mást csinálok éppen. Csak annyi időm van, hogy frissítsem a csomagokat, hátha... Nem gond különben, csak azért raktam föl, mert nagyon szép a felület. Itt van néhány hasonló hiba leírása, sajnos megoldást nem találtam: [link][link]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest