Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Na most én sírok:
K3b nem akar írni (fedora 8-on), még root-tal sem (nem is azzal akarom). fstab-ban nem kell állítani semmit, ugye? Írot is ismeri. Mikor nézem az "Információ az adathordozóról", akkor látja lemezt, de mikor akarom írni, ott azt írja helyezzek be egy üres lemezt. Há hülye ez? Inaktív az írás gomb, persze sebességet sem lehet állítani, semmit. Nehogymá ehhez külön jogosultságot kelljen állítani. cdrecord, cdrdao, wodim, growisofs, stb programok vannak. Há én eztet nem értem.
Ha b*akodik velem, felrakok másik íróprogramot legfeljebb. (vagy kiírom parancssorosból, de ahhoz most lusta vagyok :>)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest