- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Akula #24 üzenetére
" Te meg azt magyarázod hogy ez a világmegváltó ötlet"
Mégis hol magyaráztam ezt?
Azt próbáltam megfogalmazni, hogy van értelme, és többen írtunk is rá példát.
Vagy szerinted a világmegávltó ötlet ekvivalens azza, hogy nem értelmetlen?
Vö:
"Én azért vettem, hogy jelöljem vele a nem használt portokat, de van a védelemnek egy olyan szintje, ami pusztán a jelképesség alapján működik. Kvázi az alkalomszülte tolvajok ellen."
"Meg aztán maga a lyuk látványa egy kisgyerek számára nagyon csábító tud lenni (meg ugye amit lentebb is írtam) -- amire a szoftveres tiltás nem megoldás."
"Megrázni speciel nem fogja az USB, de egy gemkapoccsal simán tönkreteheti az eszközt.
Nálunk már ment ilyen akció miatt notebook szervizbe. Bár kétségtelen, hogy emberéletben nem esett kár. De egy ilyen dugó sokszorosan behozta volna az árát.""És igen, a kisgyerek ilyen, jobb félni, mint megijedni. A lyukak vonzzák a gyerekeket. A miénknél ez most kezdődik. Ahol nem lát lyukat, az nem izgatja. Nem húz ki semmit, de bedugni akar. Az ember meg ahol lehet, a biztonságra törekszik. Ennyivel kevesebb kockázati tényezőre kell figyelni. Miért baj ez?"
"Amúgy egy USB-s ötlet is eszembe jutott: az egyik USB-soromon van egy rossz port. Elegánsabb ledugózni, mint szigetelőszalagozni."
Mástól:
"Sok helyen hasznos tud ez az USB dugó lenni, és az irodistának nem biztos hogy eszébe jut hogy kipiszkálja, én jó ötletnek tartom, igaz nem mindenkit fog visszatartani, de az illetéktelen USB használatot csökkenti."
Szóval hol írt bárki, akár más, akár én világmegváltó ötletről?????
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
ph A monitorok, klaviatúrák és egerek mellett egérpad, ház és szék is feltűnik, de a biztonság kérdéskörét is érintjük.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest