Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASRock lapok általában
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Nekem gyenge karim van, nekem is így vibráltak az őszi fák, semmilyen beállítás nem segített, úgyhogy én kihagyom az őszi tájak nézegetését egyelőre. Egyszer kicserélgettem a fákat örökzöldekre, de az elég macera...
Szerintem ez bug a játékban. A beállításaimmal nem sokra mennél, egy 1050GTX vga kínlódva bár, de elviszi a játékot vagyis sok minden 50%-on és médiumom megy
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem ez bug a játékban. A beállításaimmal nem sokra mennél, egy 1050GTX vga kínlódva bár, de elviszi a játékot vagyis sok minden 50%-on és médiumom megy