Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Nekem gyenge karim van, nekem is így vibráltak az őszi fák, semmilyen beállítás nem segített, úgyhogy én kihagyom az őszi tájak nézegetését egyelőre. Egyszer kicserélgettem a fákat örökzöldekre, de az elég macera...
Szerintem ez bug a játékban. A beállításaimmal nem sokra mennél, egy 1050GTX vga kínlódva bár, de elviszi a játékot vagyis sok minden 50%-on és médiumom megy
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem ez bug a játékban. A beállításaimmal nem sokra mennél, egy 1050GTX vga kínlódva bár, de elviszi a játékot vagyis sok minden 50%-on és médiumom megy