Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Nagyon nem egyszerű normális multis csapatot találni.
Én az elmúlt pár hónapban 3-4 csapatnál is voltam, de mindenhol voltak defektek.
- néhol olyan bunkó, alpári, paraszt stílusban beszéltek (helyesírást se ismerték), hogy én azt nem bírtam elviselni (én se vagyok szent, de azért na)
- olyan szabály, hogy x gép csak y pótot húzhat, ha másikat akasztottam rá, balhé volt
- gyerek asszem 10-es nettel csinálta a multit kb 2 giga moddal, és még ő volt felháborodva, mikor szóltam, hogy nagyon szaggat
- a játék leg alapabb dolgaival sem voltak tisztában, csak mentek mint a birkák
- stbNa a lényeg, hogy ha van kedved, hozzánk (Pokers is hozzánk tartozik) csatlakozhatsz, bár néha napokig (rosszabb esetben hetekig) nincs játék.
Normálisan játszunk, értelmesek vagyunk (a magunk módján
).
Modern map, modern gépek.Dobj privátot, ha érdekel.
-
pokers
senior tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Milyen stílusban szeretsz játszani?
Gondolok itt öreg szoci géppark vagy mai modern gépek? Tsz fílinges mapok jönnek be, vagy a modernebb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).