Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Ez a rönkhordós futó úgy bugos, ahogy van. Rendszerint ha lerakom valahová, majd később újra arra járok, akkor tuti nem úgy találom, ahogy előzőleg hagytam.. Mindig forog. Volt, hogy otthagytam a placcon a többi eszköz mellett, aztán mindig eltolta őket..
Találkoztam egy még idegesítőbb dologgal is... Rakodtam, elvittema fát a helyére, viszamentem rakodni, erre a gém nem reagál, se fel, se le, semerre nem mozdul.. Eleinte azt játszottam, hogy reseteltem a futót, és mehettem érte a tanyámra... De utána átálltam arra, hogy mikor előjött a probléma mentettem, kiléptem, majd újra betöltöttem a mentést.
Az hogy a gém hogy áll, a fogó hozzáér-e a futó alvázához nem oszt, nem szoroz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest