- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook hibák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
disco fever
csendes tag
sziasztok!
szecskázott kukoricával kapcsolatban lenne kérdésem...
ha a kukoricát NEM a Krone Big X-szel aratom le, hogyan csinálok a learatott (normál) kukoricából szecskázott kukoricát? sehogy?
az a problémám, hogy még egy kis, 2 hektáros földön is annyi szecskázott kukoricát állít elő a Krone Big X, hogy a legnagyobb utánfutó is pillanatok alatt megtelik, és rohadt sokszor kell fordulnom a biogázgyárba; a Krone Big X-nek addig állnia kell, a termény meg elrohad... ha a normál kukoricát learatom sima kombájnnal, akkor azt el tudom tárolni a farmon lévő silóban, és ha azt később kedvem szerint tudnám szecskává aprítani, az lenne a tuti. van erre valami megoldás? vagy ti hogy juttatjátok el a biogáz üzembe a szecskázott kukoricát?(nagyon súlyos ez a játék, ha valaki azt mondja nekem egy hónappal ezelőtt, hogy én ezzel fogok játszani, hát elég furán néztem volna rá... most meg sosem tudok annyit játszani vele, ami elég lenne
)
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs