- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Projektor topic
- Tuning kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali!
Én picit ismerem csak valamelyiket. Nem ezek azok, amikre külön vannak a kerekek és úgy kell feltenni rájuk hogy melléjük viszed a kerekeket, beszállsz a gépbe, és valami gombot megnyomva felcsatolod.? Gondolom a Q betűvel csatolhatók azok is.
A váltásokkal kapcsolatban pedig azt tudom mondani, hogy én az automata váltót jobban szeretem. Amúgy meg, át lehet ezeket állítani másik gombokra is, ott, ahol a játéknak a felbontását is pl állítod, vagy ott ahol az irányításokat állítod. Ha nincs Gamepadod, akkor azt is kapcsold ki szerintem, nehogy valahogy bezavarjon. Hm. Erről jut eszembe. Nekem van és be volt dugva a gépbe hátra, és elfelejtettem, na már most, van 2 joystic kar is rajt. Na ez volt egyszer a gáz. Buktam is jóópár módot, amikre nem is emlékszek milyenek voltak, így lehet buktam a Játék törlésekor olyan Módokat is, amiket nem szerettem volna.
Ezért jobb ha Ti is figyeltek ilyenre. Magyarul, jóóól meg szívtam a Gamepad miatt!! Ugyanis az egyik kar elnyomódott, és a gépek meg minden, még az emberkém is, körbe körbe forgott jobbra. Azt hittem gond lett a játékkal, és töröltem. és hát, a módokra nem figyeltem, hogy kimásoljam az összeset belőle törlés előtt.Nah. Hát ezt azért írtam le, hogy tanuljon belőle valaki. :S

Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Foxpost
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Playseat Evolution alcantara + Logitech G923 kormány + pedál
- Keychron Q6 HE QMK - ISO HU - Gateron Double-Rail Hall Effect - Rapid Trigger
- Gyönyörű, újszerű HP 845 G7 (Ryzen 16Gb 512Gb Windows 11) laptopom eladó
- GIGABYTE RTX 5060 EAGLE OC 8GB GDDR7 garis
- Eladó GARANCIÁLIS Asus TUF Gaming Nvidia Geforce RTX 4070 ti OC 12gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért jobb ha Ti is figyeltek ilyenre. Magyarul, jóóól meg szívtam a Gamepad miatt!! Ugyanis az egyik kar elnyomódott, és a gépek meg minden, még az emberkém is, körbe körbe forgott jobbra. Azt hittem gond lett a játékkal, és töröltem. és hát, a módokra nem figyeltem, hogy kimásoljam az összeset belőle törlés előtt.