Hirdetés

  • Mini-ITX méretű RTX 4070 Kínából

    ph A Zephyr egyedi tervezésű VGA-ja szokatlanul rövid hűtést kapott, mely állítólag nagyon hatékony.

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • SkyS1gn

    félisten

    válasz TESCO-Zsömle #2768 üzenetére

    Teljes cikk!

    Előre is sorry a hosszú offért!

    Igen, a konzol az eladásokból táplálkozik, idővel ezt megérezte az összes kiadó és feléjük fordultak mint ahogy írtad is!
    PC-re meg mindíg aztmondják kevés a bevétel mert/meg sok a warez hát könyöröm csináljanak olyan MINŐSÉGI játékokat amelyeket megéri megvenni 10 rugóért és nem érzi az ember becsapva magát, ha konzolportokkal, bughalmokkal bombázzák a PC-seket mit várnak? Előszöris nekik kéne valamit felmutatni hogy azt érdemes legyen megvenni, nem pedig fordítva hogy mi megvesszük a sz@rt és akkor mégtöbb sz@rral bombáznak minket utána is! CSináljanak demókat mint régen!

    De tényleg legtöbben ezért vesznek konzolt a 10enévesek is hazamennek suliból aztán benyomják a lemezt elterülnek a kanapént aztán had szóljon, nekik bonyolult beállítani valamit is, nekik nem hiányzik hogy driverekkel, PC-vel bajlódjanak és még örül is a maki hogy olcsóbban kijön a végén!
    Most bemásolhatnám az egész okfejtésemet amivel ma megbombáztam a barátomat de nem teszem, legyen elég annyi hogy én nagyon komolyan aggódom az ipart illetően, hogy hova/milyen irányba megy el ez az egész...
    Véleményem szerint a gerinctelen, és az undorító felé haladunk, kiadók mocskosabbnál mocskosabb módokon húzzák le a vásárlókat, (és tudjátok mi a legnagyonn tragédia? hogy az emberek be is dőlnek, rajonganak, és fizetnek ezekért) becsapnak minket, semmibeveszik a felhasználók véleményét (tisztelet a kivételnek, még) és csak a $$$ della $$$ ami érdekli őket! Ez a mai játékipar! Én évről évre elszörnyülködöm azon hogy egy általam is régebben favorizált franchise (mindenki ki tudja találni) hogy tudott ilyen mély pontra sülyedni ahol manapság tart nulla újítással és FŐLEG azon hogy hogy az istenverte életbe tud minden évben rekordokat dönteni... Ehhez részben a játékos társdalom ellustulása, eltunyulása is hozzájárul, ebből látják a kiadók hogy minek újítsanak, minek erőlködjenek ha el tudják adni ugyanazt a ganét is évről évre! (egyre nagyobb mennyiségben) Nagyon kétes érzéseim vannak a jövőt illetően! :U

    "Röviden" ennyi de részemről lezártam az offolást! :)

    [ Szerkesztve ]

    Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

Új hozzászólás Aktív témák