- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
vesszbali
csendes tag
válasz
Drótszamár #2 üzenetére
Az Acer egy ISO szabvány szerint nézi a pixelhibákat... Mégpedig ha a képernyőt felosztjuk 9 egyenlő négyzetre, és ha a középsőbe egy pixel van vagy a két szélsőben négy vagy a többibe kilenc akkor csere...
[Szerkesztve] -
vesszbali
csendes tag
Aza szitu, hogy vettem hétfőn egy TFT-t és van rajta egy pixelhiba... Elkzdtem ütni-vágni hogy legyen a közepén is, hogy visszavegyék és ekkor jöttem rá hogy valami kontakt hiba lehet, mert eltünt... De miután visszahült a müanyag kikapcs után visszajött a kis g**i.. Aztán elvittem a szervízbe, de nem vették észre hogy eltűnne így szartak rá... Most hazahosztam és már ravágás után sem tűnik el viszont ha bemelegszik, igen... Kéne valamit csinálni... GIVE ME TANÁCS...
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Samsung Odyssey G7 C27G73TQSR 2K/240hz
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest