Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Tegnap már olyat tapasztaltam a játék kapcsán amit még soha. Élveztem. De gyorsan rákontrázott. Épp egy event kellős közepén a karakter elkezdett sétálni és nem tudtam futni. Csak 15 súllyal voltam túl terhelve és semmilyen negatív effect nem volt rajtam. Sőt, még a séta/futás gombot is nyomogattam mint az őrült. Miközben lőnek, te meg csak sétálni tudsz, az igen szórakoztató tud lenni.
Az ilyen és ehhez hasonló bugok ölik meg az egészet.
Volt olyan is, hogy Whitespring vasútállomás előtt, az autópályán minden ok nelkül meghaltam. Egy adott ponton. Az út közepén. Odamentem mégegyszer, akkor is. Így a nem tudtam visszaszerezni se a cuccaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest