Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Hét frakció van 200-as kupak limittel, így naponta 1400 kupakot tudsz szerezni csak abból hogy eladsz dolgokat, náluk, én is így kezdtem az elején. Általában ha sok mindent kell eladnom akkor Lewisburg Station, R&G station, Enclave HQ, Whitespring Station, Watoga Train Station, Watoga Plaza és Harpers Ferry vendoroknál szoktam lepasszolni a cuccokat. Ez a 7 vendor külön van, nem osztozik a 200-as limiten.
Thorkos: szerintem is érdemes eladnod cuccokat, talán a 3* itemeket tartsd meg HA nem foglalnak sok helyet. Az a baj hogy semmit nem tudunk a rendszerről hogy fog működni és elég sokan betáraztak csak ugye közben meg nincs sok hely így azért meg kell válni a nehezebb cuccoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go S (Z2GO) 512GB + tok + microSD kártya
- PlayStation Portal 3 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot Hekate RP2040 Picofly üvegfóliás, számlás, dobozos
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest