Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hanyas szinten vagy?
Én meg nem végeztem a main questtel de addig addig szaladgáltam az eventek és a mellek q-k között hogy elértem ez 50et így is.20korul északon grafton citynel sokat tokoltem így és jöttek a szintek utána mentem a tuzoltoallomastol délre a mole minereket ölni. Nem mondanám hogy célzottan farmoltam csak futottam pár kört ill. Annyit olvastam whitespringrol hogy oda raktam le korábban a campemet és gyorsan tudtam eladogatni a sok szemetet amit felvettem. (Meg ugye minden craftallomas van bent)
Északabbra az úton meg vonatok mellett vannak mutánsok 40-60as szinten és gyorsan lehetett fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- XBox Series X 1TB dobozos + gyári kontroller, újszerű, hibátlan állapotban
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026.11.03-ig garis karcmentes üvegfóliás dobozos jó microSD olvasóval!
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs