Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
protegum
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy ha egy üres területre betévedsz, hozzád szintezi az ellenfeleket. Viszont ha már járt ott egy magasabb szintű vagy közben érkezik akkor már hozzá szintezi. Golfpályán van az a ghoul-killeres küldi, 10-et kell őlni. Elején könnyen ment, max 30-asok voltak, én 18. 7-nél tartottam mikor megjelent egy vegyes csapat a legnagyobb volt 160-as, az újra spawnoló ghoulok már 60 pluszosok voltak onnantól a területen. Mentem a lecsóba. Kiléptem a szerverről és egy másikra vissza. Azóta már többször tapasztaltam hasonlót. Hiába rakod vissza a mainquestet nem attól függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- Turtle Beach Victrix Pro BFG PS5,PS4,PC kompatibilis vezetéknélküli moduláris kontroller
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- XBox Series X 1TB dobozos + gyári kontroller, újszerű, hibátlan állapotban
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026.11.03-ig garis karcmentes üvegfóliás dobozos jó microSD olvasóval!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs