Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Mini-ITX
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nissifer
tag
Én már nem merek éppen ezért semmire se ráklikkelni.

No offense, de sosem értettem azokat, akik el kezdik szapulni a kedvenc játékukat. Én már annak örülök, hogy egyáltalán megjelenik még idén. Természetesen látom a hiányosságait, ám nem hisztizek ezeken. Amin nem tudok változtatni azt szelíden elfogadom. Amin lehetséges változtatni, azt pedig úgy is megoldom majd mod-ok segítségével. Lehet csak engem zavar a Fallout 4-el kapcsolatban megjelent elégedetlenkedés? Kezdjem magam csendben furának érezni..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kompakt vízhűtés
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Könyvajánló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest