Hirdetés
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nissifer
tag
válasz
üzenetére
Sspot, nem lehet, hogy a karaktergenerálással/játékstílusoddal van valami? Én direkt mindenféle nehezítésekkel játszom és azért szoktam újrakezdeni a játékokat, mert mindig nagyon hamar hallhatatlan leszek és így nincs bennük kihívás. Konkrétan: minap is újrakezdtem a Fallout New Vegas-t, ám még el sem hagytam Goodsprings-et, kezdő kis 6. szintűként ott toporgok kezemben a csupasz kis (no scope, no silencer) varmint puskámmal, hátamon a kedvenc 40mm-es gránát puskámmal a Prospector Saloon tornácán, és rájöttem, már megint hallhatatlan vagyok.. hmm..

Modok közül a bullettime-ot, a sprint-et és ha szeretsz barkácsolni, akkor a craft pack-ot javaslom neked. Van egy saját építésű rommá moddolt játékom, amivel évek óta játszom, folyamatosan csiszolgatva az összetevőket. Telepítés nélkül fut, benne van minden ami kell (pl. script extender, és igen, magyar
). Ha érdekel a dolog, akkor privátban küldj egy üzenetet és adok egy linket.
Igazándiból a Fallout 4 kapcsán is a legnagyobb félelmem az, hogy hiába teszi az ember legnehezebb fokozatba a játékot, hiába hardcore módban írtja az ellent, hiába nem használ követőket, nagyon rövid idő alatt félisten lesz, egyre több és több ezer kupakkal, amiket nem tud elkölteni semmire.. realisztikus (táplálkozás, alvás, stb.) modokkal valamelyest ki lehet tolni ezt a határt, ám nekem ez volt mindig is a legnagyobb szívfájdalmam a játékokban (igen a skyrim-ben is). Mindenesetre remélem, a Fallout 4-ben lesz kihívás rendesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN517-55 17.3" QHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Asus PRIME B360M-A + Intel Core i7 9700 + 2x8Gb DDR4 2666Mhz./Garancia/
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Ha érdekel a dolog, akkor privátban küldj egy üzenetet és adok egy linket.