Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nissifer
tag
válasz
üzenetére
Sspot, nem lehet, hogy a karaktergenerálással/játékstílusoddal van valami? Én direkt mindenféle nehezítésekkel játszom és azért szoktam újrakezdeni a játékokat, mert mindig nagyon hamar hallhatatlan leszek és így nincs bennük kihívás. Konkrétan: minap is újrakezdtem a Fallout New Vegas-t, ám még el sem hagytam Goodsprings-et, kezdő kis 6. szintűként ott toporgok kezemben a csupasz kis (no scope, no silencer) varmint puskámmal, hátamon a kedvenc 40mm-es gránát puskámmal a Prospector Saloon tornácán, és rájöttem, már megint hallhatatlan vagyok.. hmm..

Modok közül a bullettime-ot, a sprint-et és ha szeretsz barkácsolni, akkor a craft pack-ot javaslom neked. Van egy saját építésű rommá moddolt játékom, amivel évek óta játszom, folyamatosan csiszolgatva az összetevőket. Telepítés nélkül fut, benne van minden ami kell (pl. script extender, és igen, magyar
). Ha érdekel a dolog, akkor privátban küldj egy üzenetet és adok egy linket.
Igazándiból a Fallout 4 kapcsán is a legnagyobb félelmem az, hogy hiába teszi az ember legnehezebb fokozatba a játékot, hiába hardcore módban írtja az ellent, hiába nem használ követőket, nagyon rövid idő alatt félisten lesz, egyre több és több ezer kupakkal, amiket nem tud elkölteni semmire.. realisztikus (táplálkozás, alvás, stb.) modokkal valamelyest ki lehet tolni ezt a határt, ám nekem ez volt mindig is a legnagyobb szívfájdalmam a játékokban (igen a skyrim-ben is). Mindenesetre remélem, a Fallout 4-ben lesz kihívás rendesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Viccrovat
- Milyen joysticket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Ha érdekel a dolog, akkor privátban küldj egy üzenetet és adok egy linket.