Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Egy "kicsit" valóban máshogy néz ki, de a lények/tárgyak/robotok, amiket a trailerben lehet látni, tulajdonképpen a FO3 assetjeinek a HD-sítései. Ez valahol érthető, hiszen a világnak vizuálisan konzisztensnek kell lennie a korábbi részekkel (és természetesen én is örülük, ha ismerős dolgokkal találkozom), ugyanakkor azt is szeretném, ha láthatnék valami újat is, ami illik az eddigiekhez, de mégis valami frissességet hoz. Egyelőre kicsit az az érzésem, hogy "csak" HD-be pakolták át a dolgokat (pl. most már tükröződik Mr. Handy teste), de én személy szerint picit szomorú lennék, ha megint "csak" ugyanazokkal találkoznék, mint a FO3-ban. Legyen valami újdonság is. (Eddig az egyetlen ilyen nagyobb szabású dolog a repülő hajó, de személy szerint az nekem egyáltalán nem tetszik és valahogy nagyon idegennek gondolom a világtól.)
De ez csak szőrszálhasogatás, természetesen első napos vétel lesz (remélhetőleg gyűjtői kiadásban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc összefoglaló szerkesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest