Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gregorius

őstag

válasz katt777 #758 üzenetére

Valahogy ríltájmban nem az igazi. Nekem hozzátartozik a Fallout érzéshez, hogy csak azt mondom meg, hogy mire lőjön, a többit meg ő elintézi. Commando perk után pedig már egész kellemes arányban jönnek be a sneak critical head shotjaim. Jah, lehet, hogy a shotgun lassan tölt újra, de VATS-ban a reload ingyen van :D
    Az viszont mondjuk durva, hogy a nyamvadék egy tenyérnyi .44 scoped magnummal nagyjából ugyanolyan sebzést tudok összehozni (a találati pontosságtól eltekintve), mint a full extrás sniper rifle-vel.

Amúgy ha nyomod a repair skill-t és pl 2 fegyód van ami egyforma akkor tudsz javítani és akkor nem megy e la pénz.
    Ezzel vigyázni kell, mert adott esetben a két eszköz külön eladva többet ér, mint az egy jobb állapotú. Szóval eladásra szánt cuccot csak akkor kell repair-rel összedolgozni, ha szűkössé vált a hely a hátizsákban.

Elértem a 20-as szintet és csak most vettem észre, hogy a korábbn már 100-ra feltolt lockpick tudásom most megint 97. Motől lehet?
    Vault 101 Utility Jumpsuit például? Még a legelején hozzá lehet jutni. Repair+5, Lockpick+5.

Új hozzászólás Aktív témák