Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
Valahogy ríltájmban nem az igazi. Nekem hozzátartozik a Fallout érzéshez, hogy csak azt mondom meg, hogy mire lőjön, a többit meg ő elintézi. Commando perk után pedig már egész kellemes arányban jönnek be a sneak critical head shotjaim. Jah, lehet, hogy a shotgun lassan tölt újra, de VATS-ban a reload ingyen van
Az viszont mondjuk durva, hogy a nyamvadék egy tenyérnyi .44 scoped magnummal nagyjából ugyanolyan sebzést tudok összehozni (a találati pontosságtól eltekintve), mint a full extrás sniper rifle-vel.Amúgy ha nyomod a repair skill-t és pl 2 fegyód van ami egyforma akkor tudsz javítani és akkor nem megy e la pénz.
Ezzel vigyázni kell, mert adott esetben a két eszköz külön eladva többet ér, mint az egy jobb állapotú. Szóval eladásra szánt cuccot csak akkor kell repair-rel összedolgozni, ha szűkössé vált a hely a hátizsákban.Elértem a 20-as szintet és csak most vettem észre, hogy a korábbn már 100-ra feltolt lockpick tudásom most megint 97. Motől lehet?
Vault 101 Utility Jumpsuit például? Még a legelején hozzá lehet jutni. Repair+5, Lockpick+5.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged