Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovanny
őstag
válasz
zsoltnyiri #3977 üzenetére
Én tutira mentem 77" tv-mel és FISCHER FIS VL 300 T használtam, + M10 menetes szár kb. 18 cm hosszúságban.
-
Giovanny
őstag
-
Giovanny
őstag
beci , Bikkrom köszönöm, esetleg mondjuk 50-70 Huf értékben lehetne még jobbat venni? Vagy ott már csak a márkát fizetem meg? Eddig soha nem volt Tv a falon,szóval nem vagyok tisztába a konzolokkal stb..,
-
Giovanny
őstag
Üdv urak, tervezem egy 77" LG G3 vásárlását, és keresnék hozzá egy jó fali konzolt, ilyen értékű tv esetében tényleg valami tuti megoldás kellene, annyi lenne hogy forgatható legyen.Ma voltam MM ba és a gyári konzol valahogy nem jött be. A fogadó felület egy porotherm belső teherhordó fal ha esetleg ez fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest