Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Biztos nem mozdult ki semmi a helyéről? Próbáltad megigazítania kártyákat és memóriamodulokat? Ja és talán meg kellene próbálni az egész windowst újratelepíteni sdk nélkül, ellenőrízni, majd sdk-t telepíteni és akkor is megnézni a gépet, hátha mégis az SDK hibája. Amúgy még a memtest86-al tesztelheted a memót. Más tippem most nincs. Ja, ne ess pánikba, majd lesz valami.
-
Goose-T
veterán
válasz
sanyibacsi
üzenetére
BIOS-ban nem lett nyúlkálva? APIC ki/be kapcsolgatva? Esetleg próbálj meg egy Force ESCD update (v. Reset configuration data) Enabled-et a PCI/PNP settings-ben a BIOS-ban.
-
Jester.c
aktív tag
válasz
sanyibacsi
üzenetére
Lehet, hogy melegszik a rencer, lehet memória hiba, stb.
De inkább a melegedésre tippelnék. -
sanyibacsi
csendes tag
A gépem néhány napja elég furcsa dolgokat produkál (nvidia mx 420, 1Gb 266A RAM, 1700+ AMD, epox kta 3?+, W2K).
A kedvencei:
1. kimerevedik
2. kék kép és DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL üzenet majd dump
3. a mouse pointer beragad és az egér nem megy tovább (tablet, amit egy éve használok). Probáltam normál egérrel, akkor is csinálja
Mi lehet a bibi?
Két dolgot csináltam mielőtt ezek előjöttek, 300Km-re vittem a gépet és installáltam egy directX 9.0 SDK-t (directShow alá fejlesztek rajta). A hiba jellemzően Freelancer vagy Neverwinter nights alatt jelentkezik, programozás alatt nem jött még elő (igaz, mostanában nem is sokat dolgoztam otthon). Próbáltam újrainstallálni a video kártya driver-t, aztán leszedtem a legfrissebbet, de a hiba megmaradt.
Jaaaaajjjjjjj
:O:O:O:O:O:O
Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest