- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Az úgy derék

Nekem volt egy nagyon jó meccsem ma egy sárga control jellegű deck ellen. Végig nyomás alatt voltam, levert 2-hpra amikor már csak 5 lap volt a deckünkben, de pont kiment a 3. last nightmare (meglepő, hogy fejben tartottam ). Nagy dögjére az arcomban kitoltam az 5-7 (oakling utáni) magdát. Bekockáztattam, hogy a feed of forstet nem toltam el rá, kellett a lénye, mert elég nagy a para volt, healeltem 5-t ruunin's commanddal, és két kör alatt totál átvettem a boardot. 2 lap volt a deckben már csak amikor feladta. Király volt, már vagy 5-ször fel akartam adni előtte

Most viszont belfutottam egy másik bugba, beadtam a lethal dmg-et, god-ja eltűnik, game freeze, csillagot nem kaptam meg
19 két csillag már a vége, voltam 18-on, ott belefutottam egy losing streakbe (meglepett, hogy lehet két csillagot bukni)
2,5 nap alatt beletoltam 18 órát basszus...
HS F2P NA karriernek vége is asszem, arra már nincs idő így, hogy megcsináljam a dailyket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

HS F2P NA karriernek vége is asszem, arra már nincs idő így, hogy megcsináljam a dailyket.