- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
Szerintem ne add fel. Az elején nekem sem ment, de megnéztem egy csomó tutorialt meg elkezdtem magamtól próbálgatni és egy idő után belejöttem. Megvan a maga logikája, de ha rájössz, akkor utána már egyszerű lesz.
Az a lényeg, hogy a sima signal az előtte lévő szakaszt nézi, ahol, a szakasz az előtte lévő másik signalig tart. Ha ott nincs semmi a pályán, akkor zöld jelzést ad, ha meg van, akkor pirosat.
A chain annyiban különbözik, hogy az azt nézi, hogy az előtte lévő signal milyen jelet ad, és ő is azt az értéket veszi fel. Ettől akkor lehet eltérés, ha előtte van egy elágazás és az egyik zöld, a másik meg piros, ilyenkor a chain az kék jelet ad, ami azt jelenti, hogy az egyik út szabad.Ugye pl. ezért kell chaint rakni még az elágazás elé és simát utána, hogy abba csak akkor hajtson bele, ha az elágazás utáni rész tiszta.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Milyen NAS-t vegyek?
- Horgász topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB Újszerű,Tökéletes Állapotú, Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest