- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eladó445
tag
válasz
krizmo_ #23244 üzenetére
Szia! Köszi! És erre mi a megoldás?
Van egy oldal ahol mindenki kilépett..Egyedül én vagyok bent szerkesztő ranggal...És nem tudom sehogy se kitörölni magam onnan...A facebooknak is küldtem többször levelet (visszajelzés küldése menünél), hogy törölje az egész oldalt vagy szedjen ki engem, de semmi reagálás...
Így próbáltam magamat törölni: [link]
Ha a folytatást választod, az oldaladnak egyetlen adminisztrátora sem marad. Kérjük, frissíts, ha vissza szeretnél lépni az oldaladra. -> Ennél a résznél semmi sem történik..Újból rámegyek az eltávolításra, de tényleg nem történik semmi... -
Eladó445
tag
Sziasztok!
Van egy csoport amiben nem tud egyik moderátor, admin stb se 1-2 bejegyzést törölni.
Admin jogom van ebben a csoportban, de nem engedi a törlést.
Másnak a bejegyzését szeretném törölni, de ezt írja ki: [link]Ez a tartalom már nem érhető el
A kért tartalom jelenleg nem érhető el. Ez lehet átmeneti jellegű, lehet, hogy megváltozott a hivatkozás, de az is előfordulhat, hogy nincs jogosultságod az oldal megtekintéséhez.Google Chrome Verzió: 73.0.3683.75 (Hivatalos verzió) (64 bites)
Köszi!
-
Eladó445
tag
Támogatási üzenetmappában csak ezt kaptam: A visszajelzéseidet a Facebook további fejlesztésében felhasználjuk. Köszönjük, hogy időt szántál arra, hogy bejelentést tegyél.
Az oldal ugyan úgy létezik
nem csináltak vele semmit :\
előzmény: [link] -
Eladó445
tag
válasz
krizmo_ #22098 üzenetére
Köszönöm. Bejelentettem. kíváncsi leszek..
Mert van egy ismerősöm akinek nincs facebookja de észrevettük, hogy valaki profilt csinált neki és hülyeségeket terjeszt össze vissza.. több ember is bejelentette kamu profilként és mindig az a rendszerüzenet jött vissza, hogy semmi baj nincs a profillal -.-" -
Eladó445
tag
Sziasztok! Van egy Facebookos oldal ahol én csak szerkesztő vagyok, de rajtam kívül már senki sincs a szerepkörben.El szeretném távolítani ezt az oldalt, de hiába nyomom az eltávolítást -> jelszó megadást, ez az üzenet jön elő: Ha a folytatást választod, az oldaladnak egyetlen adminisztrátora sem marad. Kérjük, frissíts, ha vissza szeretnél lépni az oldaladra. Nem frissítek, várok...De nem történik semmi..Létezik valami email cím ahova írni lehet, hogy töröljék az oldalt? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest