Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
válasz
villamos
üzenetére
Nekem is pontosan ez a problémám, nem tudom, sikerült e már megoldanod? Újratelepítettem a Windows-omat (más verziót tettem fel), azóta azt az üzenetet kapom, hogy "úgy tűnik, még nem léptél be soha ebből a böngészőből", ezért sms kódot akar küldeni, amit be kéne írnom, ahhoz, hogy beléphessek (telefonszámom meg van adva), de csak az üres szöveg jön, hogy "biztonsági kódod a következő:", és...SEMMI, NINCS TOVÁBB !!!

Egyszer előjött egy másik lehetőség valahol ugyanazon a képernyőn, ahol a kódot megadhatom, ill. rákattinthatok a "nem működik jól a dolog?" linkre, nevezetesen hogy "fel is hívhatunk a biztonsági kóddal", de azóta nem találom, mindig csak a kód nélküli sms üzeneteket küldi, ha kérem, ha nem, utána meg azt mondja, hogy túl sokszor kértem már sms kódot, várjak

Ez a felhívás dolog remélhetőleg működne (már ha nem kerül pénzbe, mert akkor hanyagolom, ha pl: külföldi hívásdíjat számláznak)Írtam az angol helpdesk-nek is, kaptam is egy levelet, amiben leírnak pár számomra hasznavehetetlen segítséget, ill. azt, hogy ha még mindig problémáim lennének, akkor legyek szíves beszkennelve elküldeni nekik az igazolványomat, hogy azonosíthassanak...
Erre megírtam nekik, hogy az igazolványomat csakis hivatali személynek, hivatali ügyben mutatom meg, azóta semmi válasz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

krizmo_