Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

válasz Jakesz #35098 üzenetére

Nem azért a lukas fillérért, de én állandóan vásárolok weben a legkülönfélébb áruházakban - egyedül fb-n nem vettem még soha semmit. Az a bizonyos messenger az úr egy kicsit mintha megszaladt volna, nem? És igen, nekem is van fb-m, és állandóan használom, de sosem vásárlásra.

• mokas_gizi

tag

válasz Jakesz #35098 üzenetére

01
    Nyújtanak egy szolgáltatást mint pl egy ebay , az sem kötelező...
    Nem értek hozzá , de én úgy tudom ha egy cég egy adott országban biztosít egy szolgáltatást akkor kell hogy legyen ügyfélszolgálata, ezen felül is az adott ország nyelvén...
    Vannak rajta cégek / fizetős szolgáltatások is...

02
    "mondván, hogy Facebookja mindenkinek van"
    - Azért "ragaszkodunk hozzá" , mint átlagfelhasználók meg esetlegesen CÉGEK...
    Mert az ember rá van kényszerítve...
    - Marketplace lehet most a legtöbb dolgot eladni/venni jó áron...
    - Ugyanezt fixre elmondhatjuk a facebook oldalán látható csoportokról is
    Ezekbe a csoportokba hirdetik az emberek a dolgokat...

- Ezért használjuk, nem mert lusták vagy sötétek vagyunk...
    Én pl gyűjtöm a filmes szobrokat / kiadásokat...marketplace és a X Y csoportokba vannak ezek...nem máshol nem vatera, nem jófogás stb...

Elég idegesítő, hogy ennyire leszarják az embert és kb semmit nem tud tenni ellene, ember meg ismétlem rá van kényszerítve!

Szerintem a legtöbb ember nem azért használja a facebook-ot mert lusta más alternatívát nézni, hanem mert akkorák lettek, hogy nem lehet kikerülni X Y dolog, ahogy fent írtam ott van / ott lehet megtalálni, máshol nem.

Új hozzászólás Aktív témák